Bemutatkozás 

Cégünkről és a követeléskezelésről

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk?

Követeléskezelési tevékenységünk hatékonyságát a vonatkozó jogszabályi és felügyeleti ajánlások maximális betartása mellett végezzük. Tartozás rendezését az ügyfelekkel a legnagyobb mértékben együttműködve, mindkét fél számára kölcsönösen megnyugtató módon, és tisztességesen rendezzük. Társaságunk minden ügyet egyedileg vizsgál meg, így egyedi - kötelezett specifikus - megoldást tud ajánlani a tartozás mielőbbi rendezésére.  
Társaságunk elsődleges célja a közös megegyezésen alapuló tartozásrendezés, peren kívüli megegyezés, a jogi úton történő behajtást csak legvégső esetben alkalmazza. Amennyiben sor kerül a jogi eljárásra, majd a végrehajtási eljárásra, úgy az egész folyamat alatt is mindvégig törekszünk az ügyfelekkel együttműködve, hatékonyan eljárni.

 • Aenean eu leo quam ornare curabitur blandit tempus.
 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare donec elit.
 • Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.
 • Fermentum massa vivamus faucibus amet euismod.
 
 

A követeléskezelés folyamata

A követeléskezelés folyamata

Hogyan dolgozunk?

Ügyfélre, ügyletre szabott megoldások. 
Rugalmas ügyintézés.

Társaságunk lejárt, felmondott követelések megvásárlásában érdekelt. A követeléseket engedményezés útján vásároljuk. Első lépésként az engedményezés tényéről minden esetben írásban, postai úton tájékoztatjuk a kötelezetteket.

Az engedményezési értesítő tájékoztatja a kötelezettet arról, hogy a követelés engedményezésre került, továbbá a jövőben kihez fordulhat, kinek teljesítheti a fennálló tartozását. Az engedményezési értesítőben részletesen megtalálja az engedményezés napján fennálló tartozását is.

A kötelezettek értesítését követően minden esetben megpróbáljuk személyesen vagy telefonon felvenni a kapcsolatot a kötelezettekkel annak érdekében, hogy mindkét fél számára elfogadható megoldást találjunk a tartozás rendezésére.

Az Ön érdeke, hogy követeléskezelővel minél hamarabb kapcsolatba lépjen a tartozás megnyugtató rendezése miatt. 

Amennyiben tartozása van a VS-Faktor Zrt. felé, úgy mindenképp javasoljuk, hogy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon, meggyorsítva a kommunikációt és az egyeztetést. A telefonos egyeztetés törvényi előírás alapján - minőségbiztosítási okokból és a későbbi visszahallgathatóság érdekében - rögzített vonalon történik. A beszélgetések elején a beazonosítás érdekében, kollégáink az alábbi személyes adatokat kérik el: kötelezett édesanyja neve, kötelezett születési helye, ideje. Ezek egyeztetését követően tudunk felvilágosítást nyújtani a tartozás számtalan rendezési lehetőségéről.

A kötelezettek együttműködése esetén nem indítunk jogi eljárást, így jelentős költségektől mentesülnek az kötelezettjeink.

Ezek egyeztetését követően tudunk felvilágosítást nyújtani a tartozás számtalan rendezési lehetőségéről.

Abban az esetben, ha sem telefonon, sem írásban nem sikerül felvenni a kapcsolatot - illetve nem történik mindkét fél által elfogadott megállapodás - a kötelezettekkel, Társaságunk jogi eljárást indít és kényszerintézkedéssel, végrehajtási eljárás keretében érvényesíti a követelést. Tájékoztatjuk kötelezettjeinket, hogy a végrehajtási eljárás során keletkező költségeket minden esetben a kötelezett viseli. A végrehajtási eljárás és a hozzá tartozó többletköltségek elkerülése végett javasoljuk, hogy mielőbb vegye fel a kapcsolatot Társaságunkkal.

1

Követelés megvásárlása

Lejárt, felmondott követelések megvásárlása engedményezés útján.

2

Kötelezett tájékoztatása postai úton

fennálló tartozásáról és a rendezéshez szükséges kapcsolati információkról.

3

Kapcsolatfelvétel a kötelezettel

...személyesen vagy telefonon. Telefonon történő egyeztetésnél a kötelezett beazonosítása születési dátum és hely, továbbá édesanyja neve alapján.

4

Felvilágosítás nyújtása a kötelezettnek

a rendezés számtalan lehetőségéről

5

Megoldás kidolgozása és együttműködés

a mielőbbi rendezés érdekében.

6

Rendezés után

a kifizetés napjától számított 1 év múlva automatikusan lekerül a neve és adatai a KHR-rendszerből.

A VS-FAKTOR ZRT. CÉLJA MINDEN EGYÜTTMŰKÖDŐ KÖTELEZETT ESETÉBEN A KÖZÖS MEGEGYEZÉS, A KÖTELEZETT OLDALÁN ESETLEGESEN MEGJELENŐ TÖBBLETKÖLTSÉGEK ELKERÜLÉSE.

Felügyeleti szervünk

Magyar Nemzeti Bank

A Felügyelet alapvető küldetése: A pénzügyi közvetítőrendszer szilárd, átlátható és hatékony működésének, az abban közreműködő személyek és szervezetek prudens tevékenységének biztosítása, szükség esetén kikényszerítése. Rendeleteivel valamint egyéb szabályozási javaslataival a pénzügyi piacok stabilitásának, zavartalan működésének és az Európai Unió joganyagával összhangban álló, biztonságos és versenyképes fejlődési kereteinek a megteremtése. Az egyes pénzügyi szervezeteket, illetve pénzügyi szektorokat veszélyeztető kockázatok feltárása, preventív intézkedéseivel azok hatékony megelőzése, a már kialakult kockázatok csökkentése, illetve felszámolása.  A pénzügyi szervezetek által nyújtott szolgáltatásokat igénybe vevő fogyasztók jogainak és érdekeinek következetes és proaktív védelme, fórum biztosítása a felmerülő fogyasztói jogviták rendezéséhez és a fogyasztók pénzügyi tudatosságának a növelése.  A pénzügyi közvetítőrendszerrel szembeni közbizalom erősítése. Az európai szintű pénzügyi felügyelés előmozdítása érdekében - az Európai Pénzügyi Felügyeleti Rendszer tagjaként - a magyar érdekek képviselete mellett együttműködés az európai és más felügyeleti hatóságokkal.

www.mnb.hu

 

VS-Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

 • Adószám: 23856912-2-41
 • Cégjegyzékszám: 01 10 047357
 • Székhelye: 1133 Budapest, Árbóc u. 6.
 • Telefon: +36 1 556 6127
 • E-mail: info@vsfaktor.hu
 • OTP Bank: 11715021-20000253-00000000
 • BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU88 1171 5021 2000 0253 0000 0000

Save your time and money by choosing our professional team.

Coriss Ambady

Financial Analyst

Fermentum massa justo sit amet risus morbi leo.

Cory Zamora

Marketing Specialist

Fermentum massa justo sit amet risus morbi leo.

Nikolas Brooten

Sales Manager

Fermentum massa justo sit amet risus morbi leo.

Jackie Sanders

Investment Planner

Fermentum massa justo sit amet risus morbi leo.

Laura Widerski

Sales Specialist

Fermentum massa justo sit amet risus morbi leo.

Tina Geller

Financial Analyst

Fermentum massa justo sit amet risus morbi leo.

7518

Completed Projects

3472

Satisfied Customers

2184

Expert Employees

4523

Awards Won

 

Convinced yet? Let's make something great together.

Address

Moonshine St. 14/05 Light City, 
London, United Kingdom

Phone

00 (123) 456 78 90